måndag 19 september 2011

Måndag morgon

Då har ännu en helg passerat. Mysiga helger är det på hösten tycker jag.
Vi startade helgen med att vara lite barnlediga i fredags. Åkte och åt gott och sen hyrde film. Vad som kanske inte var särskilt romantiskt men ack så välbehövligt för oss båda var att vi gick och la oss och total-deckade redan klockan 22. Sov till 9 och kände mig som en otroligt pigg och utvilad mamma när jag åkte och hämtade barnen på lördag morgon.
på förmiddagen var det dags för Viggo att pröva på ponny-ridning och medans han fick åka dit med några kompisar passade jag på att åka och hälsa på hos mamma och pappa. Pappa är äntligen hemma igen efter en traumatisk sjukhusvistelse.

Lördagkvällen skulle Oscar spendera på en Go-Kart-bana med en massa kompisar så jag bjöd över våra gamla grannar för lite middag och mys här. Supertrevligt och kul för Viggo och Melvin att få leka lite igen!

Igår var Viggo iväg på barnkalas och under tiden åkte jag och Vilma runt med mamma på lite loppisar här ute på öarna. Fyndade dockor och Kavat-Skor till Vilma men det bästa fyndet måste ändå vara ett spel jag hitta till min(tidigare iaf) "Ronny och Ragge"- frälsta sambo innehållande bland annat lös-polisonger.
Sen kom Malin och Martin förbi på eftermiddan för att säga hej, men blev kvar ända till sena kvällen, mysigt värre!


Nu ska jag rycka upp mina små soff-potatisar så vi kan bege oss mot dagis...blir en sväng förbi gymmet efter lämning för att bränna bort helgens gottis också innan det är dags att öppna skolböckerna och starta den nya kursen.

Inga kommentarer: