söndag 3 april 2011

Evigheter sen jag skrev sist känns det som...

Allt rullar på i vanlig takt och denna helg, eller ja hela veckan faktiskt har jag varit ledig.

Helgen har varit jättemysig. I fredags kom först Steffie och Hector ut till oss och sen framåt kvällen åkte jag och Viggo själva till våra Wiking-tjejer och hade fredagsmys med pizza och godis. Lördagen började med städning här hemma, sen var det än en gång dags för mig och Viggo att ge oss ut på äventyr utan O och Vilma. Denna gång mot gymnastikuppvisning i stan som mormor ordnat, dessutom deltog både moster och kusin Lova. Bara att åka tunnelbanan dit var ju i sig ett litet äventyr för oss lantisar som tar bilen överallt.
Viggo hoppade av hos farmor på vägen hem, där han och Vilma skulle spendera natten.

Jag insåg att om vi skulle åka raka vägen hem skulle jag med största sannolikhet däcka direkt i soffan så istället bjöd vi in oss själva på kväll/natt-fika hemma hos Malin och Martin som vi inte träffat på länge, supermys!

Efter vi hämtade barnen idag, som för övrigt båda två såklart passat på att sova en timme längre än vanligt när dom väl inte sov hemma, så åkte vi till O´s pappa och moffade i oss en massa tacos och sen cheesecake till efterätt. Därför ligger vi nu som två pösmunkar på soffan och jäser här hemma!

Denna vecka blir det 3 jobbkvällar och annars lär en del tid gå åt till att fixa inför Vilmas kalas.
Ja, jösses, tänk att det redan är ett år sen jag satt här hemma överjäst av andra orsaker än mat=)

Inga kommentarer: