onsdag 18 maj 2011

Long time...

Jaha, har inte skrivit på evigheter, men ni har inte direkt missat nåt.

Har satt igång med skolan igen så jag kan se till att åtminstonde ha ett betyg till klart denna termin. Känns skönt de!

Jobbat har jag inte gjort så jättemycket senaste veckan i alla fall men imorgon är det dags igen...och helgen, hua!
Vilma och jag gick förbi jobbet och hälsade på en stund efter vi lämnat Viggo på dagis idag. Tanterna tycker de är så mysigt med lite bebisbesök!
Sen somna Vilma gott i vagnen på vägen hem. Jag hann städa och plocka i ordning här hemma och fick sen lunchsällskap av Oscar som dessutom köpte med sig en varsin glass till oss. Mys!

Vilma har för övrigt verkligen blivit stora tjejen nu. Poff sa det efter ettårsdan och så hade jag plötsligt en bestämd liten filuris med humör och stark vilja...och poff sa det också så hade hon plötsligt 6 tänder, från att inte fått en enda.
Dagisplats har hon fått också, så efter sommaren är det inte bara storebror som ska lämnas.

Storebror har det för övrigt också hänt nåt med. Så pass mycket att jag spenderat senaste kvällarna med att läsa "Trotsboken". Ligger och läser och nickar instämmande för mig själv om det som står:)

Nu ska jag göra i ordning mig och Vilma så ska vi hämta Viggo och åka vidare mot Ekerö för lite mys och lek med våra Wiking-tjejer.

Natta och jag hade för ovanlighetens skull en middagsdejt på tu man hand igår kväll, något som vi borde göra till en vana!
lilltroll åker sin brumm på baksidan medans jag sitter och tråkar här vid datorn

Inga kommentarer: