onsdag 3 oktober 2012

Hösten är här...

Och jag gillar ju hösten så mig gör det ingenting! Mysväder, tända ljus, hundpromenader, baka och slappa hemma med gott samvete!

Är så glad att jag förra månaden såg till att rensa i varenda vrå i detta hus och avslutade det hela med en riktig höststädning så jag nu kan spendera massa tid hemma utan att känna att det finns en massa måsten! Till och med vinden är rensad(med hjälp av min mor).

Var iväg i fredags och handlade barnens vinterkläder också så det är gjort, bara skor kvar! Vart en lila Didriksson overall till Vilma, svart mössa från samma märke och även Viggo fick från Didriksson men ett tvådelat set. Dyrt är det dock med vinterkläder och dessutom ska jag hitta en jacka till mig själv också snart!

På tal om dyrt så vart det också ett dyrt kalas när jag var på synundersökning här om dan, min syn hade blivit mycket sämre vilket visserligen var väntat så det vart både nya glasögon(två par) och linser. Är i alla fall riktigt nöjd med val av bågar denna gång!

Imorn blir det så klart bullbak då det är kanelbullens dag! Kommer ta med mig bullar och barn hem till syster för att fira lite extra! Sen har jag rensat ur Vilmas garderob idag så vi får se om det hinns med lite shopping också!

Bokade just hotell i Falkenberg då jag tar med min älskling till Ullared om ett par veckor! Perfekt att köpa julklappar till barnen och julpynt...med mera med mera!:)

Har hållt på med massa firmapapper så nu går ögonen i kors och det är dags att krypa ner under täcket och vänts på O som är på hockeyträning!

(Bilden på mig och Viggo visar mina finfina örhängen som han gjort till mig)

Inga kommentarer: