onsdag 4 februari 2015

Arguineguin


Vi kom i måndags kväll, badade åt och däckade före 21. Flygresan gick toppen trots att vi alla är förkylda. 
Nu tankar vi oss ju med D-vitamin så det är bara snor och hosta kvar att bli av med. 
Viggo fick utslag över kroppen redan innan vi reste och det blir ju inte bättre av sol och bad men han klagar inte. Vi ser för övrigt knappt skymten av honom då han hittat massa nya kompisar som han hänger med nästan hela tiden, underbart att han är så trygg. 

Vilma med , hon går och njuter, säger till oss "trevlig resa" och väljer med omsorg både klänningar och bikinis som hon känner sig såå fin i. 

Lilly är lika glad och omedveten som hemma, vinkar glatt och klappar händerna. Hon har dock inte badat så mycket ännu då hon sover middag när vi badar som mest:)

Vi har knappt lämnat hotellet men det har varit full fart ändå med minidisco, ansiktsmålning, Lollo, Bernie, pyssel och aktiviteter. 

Imorn ska vi lämna Vimsan ensam på Minland en stund då hon ska på skattjakt med Lollo och Bernie. Sen har vi bokat ett besök på rummet av dom innan middagen. Vimsan kommer bli så förvånad.

Nu har vi suttit och latat oss på balkongen en stund, ska gå ner till teen loungen där Viggo hänger och se om han vill ta en simtur med mig. 
Inga kommentarer: