söndag 20 februari 2011

Ännu en helg

Fredag

Var hos läkarn på Karolinska och fick sällskap av min mamma, inte ofta vi ses helt själva utan barn så det vart en kort sväng i Bromma Blocks och sen lite inköp av barnmat och blöjor på Coop också.

Klockan hann bli jättemycket så det var bara att möta upp O och gullungarna och åka raka vägen hem och bänka sig framför Viggos favvoprogram Let´s Dance.

Premyum-praliner framför Let´s Dance.
Lördag

Fick sovmorgon och när jag gick upp vid 9 så gjorde jag och Viggo ordning lite mysfrukost medans O och Vilma gick och la sig igen. När dom vaknat igen trotsade jag kylan för en långpromenad i solen. Gick en riktig långrunda 1 timme och kände mig som en ny människa när jag kom hem igen. Full av frisk luft och energi!
Sen skjutsade O Viggo på kalas och det var tur att det inte var jag som skulle köra för de blev nämligen punka på bilen(tredje gången denna vinter).

Framåt kvällen begav vi oss mot Natta och David, där vi åt god mat, målade barnen till pumpa och kanin och sen rensade lite. Trevligt och roligt som alltid!
Sent vart det också och när vi lastat in barn och grejjer i bilen så upptäckte jag att vi fått punka på extra-däcket också, Jippie!!Macken hade hunnit stänga så vi fick köra sakta hem till svärmor för att fylla på luft.
Härligt promenadväder

Afro-Natta


Frulle


Söndag

Idag stod, precis som dom senaste söndagarna kvällsjobb på schemat så efter att ha lunkat runt i pyjamas fram till lunch satte jag igång med städning här hemma(familjen åkte till svärmor) innan det var dags att gå till jobbet.

Så skönt att komma hem från jobbet till ett rent och städat hem. Nu väntar sängen!

Inga kommentarer: