torsdag 24 februari 2011

ska man vara fin får man lida pin..

och det är just va jag gör. Känns som jag fått en rejäl käftsmäll. Är såå trött efter narkosen och hela munnen ömmar, längtar efter att kunna äta fast föda igen men det dröjer nog ett par dar till, så länge får det bli soppor av olika slag.

Nu har jag gnällt färdigt och ska umgås lite med mina godingar i väntan på att O kommer hem och tar över...då ska jag sova=)

1 kommentar:

Alicia sa...

hehe ja det brukar vara så att om man vill bli fin så får man lida pin :P

Svar: vad trevligt att du tittade in på min sida! Blir lika glad varje gång det kikar in någon ny som lämnar en kommentar.

Anledningen till att du hittade in till min sida var ju inte lika trevlig däremot :/ hehe, hjälpte det då? Blev du lugnad av att läsa om kräkfobi? :P

Jaa, inte för att de tär på det stadiet än att jag ska skaffa barn, men jag vill verkligen ha barn i framtiden - men ser verkligen inte hur det ska kunna gå till! Jo du har en poäng där, i att man när man har barn inte hinner tänka och jaga upp sig lika mycket, och där har man ju faktiskt ett ansvar - så om barnen blir sjuka så får man helt enkelt hantera det. Och i och med att man utsätts för det oftare så tror jag att fobin mer och mer försvinner, kanske. I alla fall är det vad jag hoppas på.

Skönt att oron släppte :) kram!