söndag 23 januari 2011

Ännu en helg

Så börjar även denna helg lida mot sitt slut och ännu en jobbdag(kväll) närma sig igen.

I fredags hade jag egentligen ett läkarbesök men det avbokade jag och istället fick vi sällskap här ute på vischan av mina Wiking-tjejer. Vi gick till kyrkis där det var proppat med folk och sen promenerade vi hem med två trötta men tappra stor-barn.

Lördagen var det kusin-dag för Viggo. Alla kusinerna fick i julklapp en upplevelse-dag med Tom-Tits och bowling. Min syster var snäll och tog med Viggo till Tom Tits så min lördags förmiddag spenderades med huvudet i skolböckerna och jag fick massor gjort. Framåt eftermiddagen begav vi oss mot Heron City för att möta upp Viggo och resten av gänget för lite bowling. Alla barn hade sina egna bowling-stilar, men dom va grymma och några lyckades till och med till skillnad från mig få strike!!


 Vi passade på att handla på Willys där efter bowlingen så framåt 21.30 va vi hemma och då ställer sig O och gör värsta brakmiddagen till oss då vi knappt ätit under dan, ugnsstekt potatis och kyckling med fetaost.

Idag har vi haft O´s pappa och Susanne här på middag. Vi hade inte firat jul med dom så det blev dessutom lite klapp-utdelning. Viggo fick ett Nintendo som han vart jätteglad över och dessutom för en liten stund sen somnade med huvudet i.

Nu sover båda barnen, allt är undanplockat och jag ligger på soffan och jäser efter att smällt i mig gryta, pannacotta, vin och Baylis(stavning?).
pluggish!

Kreolskgryta blev det idag, mums!

1 kommentar:

Aida sa...

Vad duktig du e pluggis! Kram